Pjevač iz Jugoslavije Alen Slavica je jedno vrijeme bio mnogo popularan u bivšoj državi, te se inače on rodio u Karlovcu 1954. godine, dok je u svojoj karijeri on objavio 14 albuma i mnogo singlova.

Osim toga što je on postizao razne muzičke uspjehe, Slavica je također bio i poznat po tome što je on bio veliki miljenik od žena. Krajem osamdesetih godina je on otišao za Kanadu pa je tu on imao nekoliko koncerata gdje je njegova turneja trajala par sedmica.

Poslije se vratio u Hrvatsku, pa je već kroz samo dva mjeseca ponovo krenuo u Kanadu i 11 godina je živio na relaciji Hrvatska-Kanada. Čitavo vrijeme je on bio odan svojoj muzici, dok je i napravio malu dužu pauzu, pa se vratio 2006. godine na scenu na festivalu Dalmatinske šansone sa pjesmom “Masline”.

On je poslije toga imao neke nastupe u većem dijelu regiona, dok je počeo praviti pjesme i za druge izvođače, a veoma je aktivan preko društvenih mreža, pa su njega mnoge dame obožavale i pokušavale doći do njega, a sada imate priliku da vidite kako to Alen u današnje vrijeme izgleda u ovim godinama.

Mnogi su ljudi rekli kako je on zadržao svoj izgled, a očigledno i da je zadržao svoj šarm po kojem je on bio poznat. U slobodno vrijeme se on bavi sa sportom, pa svaki trenutak gleda da provede sa svojom porodicom i svojom suprugom Sandrom, te sa svojom kćerkom Emom.

Pogledajte u ovome tekstu kako to on izgleda u današnje vrijeme pa nam recite šta vi mislite o tome?