Bračni par Željko i Milica Mitorivć su ljudi koji svakodnevno doprinose nove stvari i različite novitete na svojoj televiziji. Oni su dugo godina već vlasnici Pink televizije, na kojoj stalno možemo da gledamo razne zanimljivosti. Često se na Pink televiziji emituju i razni rijaliti programi, a trenutno je aktuelna Zadruga koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zatim razne emisije koje vode različiti ljudi. Mnoge su šokirali kada su javili da će subotom jutarnji program voditi upravo Jovana Jeremić. Ona je neko ko šokira javnost uvijek i ko nema dlake na jeziku. O svemu javno i otvoreno priča, pa tako razne njene rečenice postanu apsolutni hit na društvenim mrežama. Nedavno joj je u njenoj emisiji ”Vikend jutro” došla poruka od šefice Milice Mitrović.

Kada je razmatrala razne aktuelne teme vezane za društvo, politiku ali i estradu, stigla je vrlo šokantna poruka koju je Jovana javno i pokazala. Jovana je zaista neko ko voli svoj posao i ko se dosta trudi da to bude što savršenije i što bolje. Prije nego je potpisala ugovor za Pink televiziji, radila je na Happy televiziji na raznim emisijama, pa je bila par puta i voditeljica poznatog rijalitija Parovi.

U junu je raskinula ugovor sa Happy televizijom, pa je potpisala sa Pink televizijom gdje je sada mžemo redovno gledati. Dok je vodila program, Milica joj je poslala poruku koja je izazvala mnoge komentare na svim društvenim mrežama. Objavila je na svoj instagram story sliku Jovane dok vodi emisiju i napisala je Rokaj Jole, što je Jovana odmah proslijedila na svoj instagram story.