Jedan bračni par je planirao da proširi svoju porodicu , ali su se zbog mnogih poteškoća na kraju odlučili da sačekaju godinu ili dvije , ali njihov kućni ljubimac , mačak je imao drugih planova. Prva trudnoća ove žene je bila veoma teška , a njihov sin je poranio da dođe na ovaj svijet , pa se rodio dva mjeseca prije , sa samo dva kilograma i 100 grama.

 

Zbog svega toga , njih dvoje su odlučila da malo sačekaju sa drugom trudnoćom , ali izgleda da su se prvo trebali kosultovati sa svojim mačkom , a muž je na društvenim mrežama napiso ovo:

„Naš mačak je zli genije. Zaista mislim da se radi o prokletniku koji je pametniji od nas , a jedva da ima godinu dana. Svuda se miješa , sve voli da vidi . Kako smo ga usvojili tako su po kući počele da se dešavaju čudne stvari. A onda je pronašao moju kutiju sa kondomima , i svojim kandžicama probio svaki kondom , zatim sve uredno vratio u kutiju. Imali smo dva seksualna odnosa ,sa tim kondomima i nakon dvije sedmice moja supruga se počela žaliti na mučnine i bolove. Sada jedva čekam da kćerkici kada se rodi i poraste ispričam kako je došla na svijet. Mada će i sin ostati zbunjen.“