Koliko puta ste do sada ovakve ili slične naslove vidjeli na nekom filmu, ili pročitali u nekoj knjiz? Ovakvi događaji stvarno znaju da stvore jezu kod običnog čovjeka, kada čuje da se ovakve stvari dese negdje u našoj okolini nikome pa čak ni muškarcima jednostavno ne bude svjededno. 

Žene koje se bave vradžbinama, crnom magijom i ostalim okulističkim stvarima su u srednjem vjeku nazivane vješticama, i bile su spaljivanje na lomači u centru sela ili grada u kojem su živjele. Dosta takvih osoba je bilo nedužno, ali su pod uticajem okoline bivali nepravedno optuživani, tako da su stradali ni krivi ni dužni. Šta je sa današnjeg vremena? Da li ste ikada čuli za neke događaje koji su se desili u vašoj blizini, a da ima veze sa natprirodnim?

Mi vam tako danas donosimo priču koja se desila jako skoro i to u Srbiji, a o čemu je jako malo pisano u medijima generalno. Mjesto se zove Dobri potok, a nalazi se u sklopu opštine Krupanj, a za njega su vezani jako čudni događaji, koji se prenose sa koljena na koljeno. Ovdje vlada urbana legenda da se pojavila žena koja je sva u bijelom i koja je bacila veliku kletvu na kompletno selo. 

Mladen Stefanović, poznati srpski istoričar je izjavio da se na svetog Aranđela 1900 godine, pojavila žena koja je bila sva u bijelom i u selu je bacila veliku kletvu. Ona je uprla prstom taj dan u 3 čovjeka i 2 žene te je rekla da su radila zlodjela, i zato će doživjeti strašnu sudbinu, što se i desilo. Jedan se udavio u bunaru, a druga je rodila troje djece koja su mrtva. I dan danas se u ovom selu dešavaju jako loše stvari. Da li ste vi čuli za ovo selo?