U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme ,a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku . Naime , kada je reč o drugom stanju , to je svakako nešto najlepše što svakoj ženi može da se desi ,te osećaj kada dete nosite u sebi 9 emseci je prosto neopiusivo , a pogotovo trenutak kada isto dođe na svet . Naime , to je dar od Boga , a važno je napomenuti da je svaka trudnoća različita , kao i svaki porođaj , pa je i samim tim svako dete individua za sebe . Naime , kako smo već istakli , mi vam danas donosimo jednu neverovatnu priču koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dakle ,reč je o tome da je jedna beba postala jako popularna i to smao za par sekundi nakon što je došla na svet , a naravno d aza to postoji razlog. Naime , reč je o Deksteru , a koji je postao zvezda od momenta kad aje došao na svet ,a sve jer je se rodio uprkos intrauterinom kontraceptivnom uređaju. Dakle, reč je o tome da je kontraceptivno sredstvo bilo sakriveno iza placete njegove majke ,pa je i ona sama ispričala kako ju je trudnoća iznenadila . Svakako je fotografija malog Dekstera , a koja je nastala pri rođenju iznenadila i oduševila sve , a radi se o tome da na fotografiji on kao pobednik drži kontraceptivno sredstvo.

Naime , njegova majke je jedna od retkih žena koja je uspela da ostane trudna uprkos tome da je konzumirala kontraceptivna sredstva , a kako statistika pokazuje , samo 1 odsto pokazuje da je to prosto nemoguće. Vaša mišljenja pipište u komentare.