Već smo par puta pisali o slučaju kada djevojka nasrne na momka, ili supruga na muža, mada je to većinom u obrnutoj situaciji.

Ova priča dokazuje da može biti i taj prvi slučaj, iako je rijetkost. NAime, nasila epizoda u kojoj je učestvovala jedna djevojka iz Argentine desila se u utorak ujutro oko pola pet. Ona je, nakon što je došla kući, doslovno nasrnula na muškarca s kojim je živjela i tjerala ga je da napusti njenu kuću.

Ona je bila još agresivnija, pa je počela da udara po zaključanim vratima i da urla, a muškarac je u tom trenutku pozvao policiju kako bi smirila situaciju, kada već nij mogao sam to da uradi.

Onda kada je policija došla, razjarena žena nije prestala sa incidentom, nego je u tim trenucima slobila bravu na policijskom automobilu, tako prenosi Tiempo de San Juan.

women handcuffed criminal police

Nekako je uspjela da se malo smiri pa su je priveli, na kraju je i izvedena pred sud, gdje je dobila uslovnu kaznu zatvora i to od deset godina.

Isto tako je izrečena zabrana prilaska tom čovjeku kojeg je napala na manje od 200 metara.

Kako kažu, momak je pretrpio ozbiljne traume jer mu se ovo nikada nije dešavalo pa sada razmišljaju o tome da je posalju na razgovor sa psihijatrom kako bi saznali razlog zbog kojeg je tako iznenada napala bivšeg dečka.