U nastavku današnjeg članak donosimo vam jednu zanimljivu priču , a koja pokazuje koliko su danas medicina i tehnologija ustvari uznapredovale , te na je to na dohvat ruke da se uverimo svaki dan . Naime , nešto što svakako nije bilo moguće pre nekoliko godina , danas je itekako moguće jer nam je sa napredovanjem tehnologije dosta život uznapredovao , ali je i olakšan . Dakle , mi vam danas donosimo priču , a o čemu se radi možete pogledati u nastavku.

Dakle , kakda je reč o umetnoj oplodnji , za nju se zna već dugi niz godina , a to je ustvari medecinski psotupak kojim se sperma ubrizgava u grlić maternice , odnosno njenu šupljinu , pa se na taj način žena stavlja u drugo stanje. Za ovaj postupak su svakako zadeženi specijalizirani lekari , jer i najmanja greška može da bude kobna , ali i da doved do višestruke trudnoće Međutim jedna Britanka odlučila je rizikovati i sama sebi uraditi vještačku oplodnju, pa je ona kupila “uradi sam” komplet za vještačku oplodnju, koji je koštao svega 25 funti, odnosno negdje oko 3.500 dinara.

Dakle , njeno ime je Bejli Enis , a koja ima 24 godine , te koja je oduvek imala želju da postane majka , ali sa druge strane nju veze nikada nisu zanimale . Naime , kada je čula da su se u američkim apotekama pojavile tablete za dobijanje beba , ona je odlučila da proba. Naime , sve je se ispostavilo kao uredu , prošli mesec je se porodila , te na svet donela zdravog dečaka teškog 2.32 kg. Za medije je istakla sledeće : “Pronašla sam nekoga ko je imao čist zdravstveni karton i koji je ranije bio donator za dva gej para. Pronašla sam svog donora i preko WhatsApp-a smo se našli na kafi pre nego što smo se oboje složili da će on biti moj donor”. Ostatak ovde.