I dok su i Tijana i Vojaž demantovali navode o vezi, pjevačica je mudro šutala da se ustvari ona zabavlja sa drugim kolegom.

Kako se spekuliše, tijana je u vezi sa bugarskim pjevačem Medijem, kojem je pravo ime Mehmed Ognjanov Gogov, a njihova ljubav traje tek jedan mjesec i odao ih je vjerovali ili ne Instagram na kojem prate jedno drugo.

– Tijana ne želi da eksponira svoju ljubav s Medijem, iako je odlepila za njim. Posle dužeg vremena je srećna u ljubavi. Nije joj problem da svake nedelje ide kod njega u Sofiju. Kada zbog posla mora da bude u Beogradu, redovno se čuju telefonom i putem video poziva- rekao je neimenovani izvor blizak Tijani i otkrio kako su se upoznali.

– Pre dva meseca su imali nastup u Bugarskoj. Tada su se upoznali i odmah su sevnule varnice. Razmenili su kontakte i nastavili intenzivno da se dopisuju. Prvo su pričali o saradnji, a onda su prešli na intimnije teme. Medi ju je vrlo brzo pitao je l’ ima dečka, on je učinio prvi konkretan korak tako što ju je pozvao da dođe kod njega na vikend u Sofiju. Tijana se nećkala, ali je na kraju odlučila da ode i tada su započeli vezu.

Kako tvrdi izvor, Tijana i Medi kriju svoju vezu i zbog toga što je on velika zvijezda u Bugarskoj pa njegov tim za odnose s javnošću smatra da bi mu popularnost opala onda kada bi se saznalo da ima djevojku.