Kontroverzna pjevačica, a ujedno i članica žirija emisije “Zvezde Granda” Jelena Karleuša iz dana u dan iznenađuje kako svoje obožavaoce, tako i one koji to nisu. Jednostavno, ne možete a da je ne primjetite. Da li je u pitanju skandal, ili atraktivne fotografije kojima obasipa svakog dana sve svoje pratioce na društvenim mrežama.

Poznato je da je Jelena osoba koja nema dlake na jeziku, ili je volite ili ne volite, sredine nema. Tako je posljednjih dana Srbiju tresao skandal koji se desio u Zvezdama Granda kada je sa njom ušla u raspravu takmičarka Vanja,i iz toga je izašlo sve samo ništa dobro. Nakon razmirica koje su se desile između njih, Jelena je tražila diskvalifikaciju takmičarke, koja je nakon toga i diskvalifikovana, jer je narušila pravila emisija. Jelena je čak i dobijala pretnje od nekih fanova takmičarke, zbog nesuglasica koje su imale. Takmičarka je bila u timu Marije Šerifović koja se i na to sve oglasila, kada je Jelena tražila diskvalifikaciju njene takmičarke.

Nije nepoznato čak i da su se Marija i Jelena poslije toga, otpratile na instagramu. Znamo i da Jelena svakako ne “silazi” sa suda, i da se tu pretežno viđa sa svojom rivalkom Cecom Ražnatović. Novine su pisale da je prevarila svog muža,a takođe i da je Tošic prevario nju, tako da možemo reći da Jelena živi jedan pravi turbulentni život. Međutim, iako se još ne stišava skandal vezan za takmičarku Banjalučanku Vanju Knežević za koju svi pretežno kažu da je nepravedno diskvalifikovana, sve to Jelenu ne ometa da uživa u svom životu, zajedno sa svojim kćerkama Atinom i Nikom.

Jelena je svoje pratioce obradovala atraktivnim fotografijama, sa putovanja u Dubai. Ona je preplavila svoj Instagram profil kako sa jako vrućim fotografijama, tako i sa storijima. Ova pop diva je svima pokazala svoju savršenu figuru, na kojoj joj mnogi zavide, a svoje fanove je čak počastila i sa fotografijom sa svojim kćerkama Atinom i Nikom, uz opis kako je stavila gdje kaže da su se spremile za “djevojački izlazak”