U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako osetljivu temi , a koja se tiče svih onih koji su u bračnoj zajednici. Naime , hteli mi to priznati ili ne , kada smo u braaku , nakon nekog vremena , jednostavno dođe do zasićenja , te je onda potrebno poraditi malo na odnosima kako brak ne bi propao , još ako su deca prisutna u braku , onda sve sa sobom nosi nove posledice .

Kada nestane volje da se popravi bračni odnos , onda dolazi do trenutka kada jedno krene da vara drugog partnera , a kada se sve otkrije , e tek onda nastaju scene , koje su deca primorana da gleda i u većini slučajeva ostaju im urezane u pamćenje do kraja života. Shodno s tim mi vam danas donosimo jednu priču , koja je se desila na početku korona pandemije , a kada je čovek primerio promenu u ponašanju svoje žene , te da sređena svaku noć odlazi da proštea njihovog psa.

Prvo mu je bilo čudno što je se svaku noć to dešavalo u isto vreme , tjt 9 sati , pa onda što je se uvek mnogo sređivala , što je ne bi bilo tačno sat ipo , te da ni jednom nije otišla u trenerci i parikama. Naravno da je on obavio i razgvoor , ali nije do mnogo rezultata , nego mu je supruga samo gvoroila da je paranoičan. Sve to je dovelo do toga da je jednu večer prati , a kada je otišla do automobila da uzme torbu iz gepeka , e tad mu nije ništa bilo jasno. Dalje se zaputila u lokalni fitnes klb, gde je ostala punih sat vremena. kasnije mu je otkrila da je mislila da je debela i da želi da smrša, a da on ne zna za to.