Ceca Ražnatović je definitivno žena koja uvijek privlači najviše pažnje u svim balkanskim medijima, a razloga za to je jako puno. Prije svega njena muzika, koja je definitivno u top 3 izvođača svih vremena. Ako tome dodamo i njen brak sa ozloglašenim Željkom Ražnatovićem Arkanom, onda je i jasno zašto se mediji toliko puno fokusiraju na nju. 

Samim time, na Balkanu kada vas neko jako voli i diže u zvijezde, uvijek imamo i onu drugu stranu, koja vas baš i ne voli. Naziv koji je dobila u narodu “srpska majka”, posebno iritira žene u Srbiji i konstantno na društvenim mrežama možemo čitati negativne komentare na osnovu njenog nadimka. Ona je opet dospjela na naslovnice medija u posljednja 2 mjeseca kako je ušla u emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem. 

Međutim, u sjenu njene romanse je ušla informacija da je 19 februara preminuo veliki Đorđe Balašević, i svi su jednostavno komentarisali ovu strašnu vijest, a jedini koji je iznio negativno mišljenje o ovom velikanu jeste upravo njen sin Veljko Ražnatović. On je dan nakon njegove smrti objavio stori sa jednog od koncerata Balaševića, u kojem ga je okrivio što je srpski jezik stavio sa strane, a veličao hrvatsku stranu gramatike. 

Odmah je bio razapet od strane javnosti na društvenim mrežama, a ko zna, možda je bio samo željan dobre reklame, kakva god ona bila, i mora se priznati da ju je i dobio. Prema neimenovanim izborima, Ceca je napravila pravi mali haos u kući, i očitala bukvicu Veljki za ovako loš publicitet, pa se na kraju Veljko pokupio, i otišao sa sinom i Bogdanom u Titel.