Većina domaćica se svakodnevno trude da njih dom bude uredan i čist , i sve one puno pažnje posvećuju tome. Nekako najviše posla u svakom domaćinstvu imamo u kupatilu , koje se stalno koristi , i koje je stalno izloženo vlazi , a veoma je teško WC šolju u svakom trenutku držati čistom.

 

Na WC šolji se uvijek može pronaći najviše mikroba i bakterija , koje su opasne po zdravlje čovjeka , pa zbog toga mnoge domaćice koriste jaka hemijska sredstva kada čiste WC šolju. Kupaonicom se često širi neprijatan misris , pa mnogi posežu za raznim hemijskim sredstvima kako bi taj miris nestao.

Međutim , i na prirodan način možete očistiti vaše kupatilo bez opasnih hemikalija , ali je malo onih domaćica koje to rade. Većina koriste Arf i Domestos , koji su toliko jaki , da mogu da naprave i veoma ozbiljne zdravstvene probleme. Žena po imenu Celia Semor , koja je iz Velike Britanije , čisteći svoje kupatilo je pomiješala izbjeljivač i sredstvo za čišćenje WC-a. Nakon četiri dana je ova žena preminula. Prvo je dobila jak napad astme , a onda su je doktori stavili u vještačku komu , ali je to nije spasilo.