U nastavku današnjeg članka jedna o tema će nam biti i rijaliti programi , koji su jako popularni trenutno , kako u svetu , tako i kkod nas. Jedan od formata rijalitija , a koji je pobrao sve simpatije javnost jeste Zadruga, koja se emituje na Pink Tv. Trenutno na malim ekranima imamo priliku da gledamo petu sezonu , a do kraja je svakako još malo ostalo , pa ćemo vidjeti ko će iz ove sezone da ponese titulu pobednika , te postane bogatiji za 50 hiljada evra.

Naime , kao što znamo , na početku ove sezone i sam Željko Mitrović je najavio da je ovo poslednja sezona ovakvog vida programa , u šta su svi posumnjali , jer ko je lud da prekine nešto što mu je donosilo ogromnu količinu novca. Upravo zbog toa mnogi se pitaju šta to Željko sprema ako je ovo poslednja sezona , jer znamo daa neće ostati na tome. Međutim , kako saznajemo prema najnovijim informacijama , Bioskop Odeon u Beogradu 4.aprila dobio novog vlasnika, a to je Mitrović, koji je sada objavio da traži novu radnu snagu, pa je objavio i to da u ponedjeljak on raspisuje konkurs za prijem 100 ljudi.

Naime , i sam Željko je se oglasio na svom Tviter nalogu , te objavio uslove konkursa , a pisalo je sledeće : “U ponedeljak raspisujem konkurs za prijem u stalni radni odnos 100 mladih, talentovanih ljudi za Teatar Odeon! Glumci, plesači, pevači, lajt dizajneri, koreografi, kostimografi….Za konkurisanje vam nije neophodna akademija ili fakultet, samo mnogo talenta, posvećenosti i pozitivne energije. Urgencije i poliitička pripadnost neće biti od pomoći! Vidimo se!”