Stiglo nam je ljeto , a sa njim i lijepo vrijeme , sunce i plaže. Iako trenutno situacija nije baš najbolja. Pandemija korona virusa je ponovno uzela maha , pa se u nekim zemljama regiona ponovo vraćaju mjere zaštite , tako da mnogi i ne pomišljaju na ljetovanja.

 

Ipak , ako ste jedna od onih osoba , koje će svoje ljeto ipak provesti na obližnjim plažama , sigurno želite savršeno tijelo za plažu , posebno žene. U današnjem članku vam donosimo jedan prirodni lijek , koji vam može pomoći da smršate , a da pri tome ne idete u teretanu.

Jako je bitno da vodite računa o svojoj ishrani , kao i o fizičkoj aktivnosti. Ovaj prirodni lijek vam može pomoći da smršate , a pored toga će smanjiti i nivo šećera u krvi , te ojačati vaš imunitet. U nastav ku van donosimo , kako da pripremite lijek:

 

-Stavite vodu da ključa , otprilike 250 ml., potom u tu vodu dodajte cimet. Neka malo kuha , a onda sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kada se ohladi dodajte med. Uzimajte na prazan stomak ujutro prije doručka.