Milica Todorović poznata pjevačica ovih dana se nalazi u Kruševcu u rugu svoje porodice. Milica n krije da pored velikih koncerata priželjkuje da u narednom periodu se ostvari kao majka.

 

-„Želim sebi zdravlje,koncerte,Sava centar,Arenu, pa želim sebi bebu i ljubav. Tako skromna sam od sad pa nadalje, želim to sebi“.-kroz osmijeh kaže Milica. –„Razmišljam odavno da se ostavrim u ulozi majke, samo kad se bude desilo, desiće se. Kako ovaj odozgo diriguje, tako će biti“. Milica priželjkuje i muškarca s kojim će joj se poklopit energija.

-„Nikad nisam imaa nek standarde što se tiče muškaraca, prosto ako nam se energije poklope, to je to. Najbitnije je da međunama ma povjernja, poštovanja i razumijvanja. To je za mene ravnopravan muškarac i naravno sve to treba da bude s obe strane da bi veza opstala“. Ukoliko se pandemija ne stiša milica ima zamisao čime bi se bavila u pauzi od nastupa ne brine se uviejk nađe načina na opstene i zaradi pa tako može svoje talente iskoristit i one pored pjevanja a to je slikanje.