Svjedoci smo u posljednje vrijeme da je sve više i više slučajeva po balkanskim i svjetskim bolnicama da se dešava sve i svašta. Jako puno puta smo pisali o ovakvim i sličnim temama, i onda samo pomislimo šta bi se nama desilo da završimo u bolnici? U Srbiji i hrvatskoj, kao i u Rumuniji smo prošle godine imali incidente kada se dešavalo da osoblje bolnice ima seks u krugu bolnice. 

Podsjećamo u Rumuniji je u decembru 2020 godine uhvaćen glavni doktor sa medicinskom sestrom, kako ima seks, i to u kovid bolnici pored umirućeg pacijenta, a razdvajao ih je samo jedan zastor. medicinska sestra je dobila otkaz, dok je doktor kao puno važnija opcija za bolnicu, ipak zadržanna komisiji, i još uvijek se razmatra o njegovoj kazni. 

Mi vam u današnjem članku donosimo slučaj koji se desio u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Sijetlu. Naime, tamo je u Sijetlu medicinska sestra po imenu Anđela maronej koja ima 31 godinu, uhvaćena da je imala seks, i to sa pacijentom, što je izazvalo zgražavanje američke javnosti. Ona je zbog ovog užasnog akta do daljnjeg suspendovana, radila je naporno u trenucima najvećeg talasa korona virusa, kući skoro da nije dolazila. 

Njen privatni život je i više nego ispaštao, o emotivnom dijelu istog ne bi ni pričali. Zato je negdje moralo da pukne, a puklo je na poslu, i to sa pacijentom koji je bio u jako lošem stanju, nakon 3 dana su se počeli malo bolje upoznavati. Imali su seks u wc-u za osoblje, ali nije računala da su pokrivene kamerom. I pored suspenzije, ne žali za onim što je uradila, jer je bila usamljena.