U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , a na kojoj se nalaze brojne javne ličnosti koje su nastale pre nekoliko decenija , a koje su i dan danas jako popularne i poznate . Naimme , danas ćemo da govorimo o Zdravku Čoliću , koji je inače rođen u Sarajevu 1951 godine , te koji se već više od pet decnija nalazi na našoj javnoj scceni . Naime , on je neko ko poseduje karijeru na kakvoj mnogi mogu samo da mu pozavide , a svaki njegov koncert je rasprodat uvek u rekotrdnom roku , te se jako često traži karta više . Neopsorno je da važi za jedan od najboljih vokala na našoj muzičkoj sceni , a inače on od 1989 godine živi u Beogradu sa svojom suprugom i dve ćerke.

Naime , kako je pre tri godine nastupio period korone virusa , gde smo bili ograničeni na mnogo načina , tako je i muzička scena napravila vceliku pauzu , pa su nedavno pevači i pevačice sa estrade natsavili sa turnejama i koncertima , a jedan od njih je svakkao i Zdravko Čolić. Naime , kada je reč o bivšoj državi , on je imao brojne koncerte , a sve je puno do poslednjeg mesta , a nejgove pesme su se pevale u glasu , a svaki od istih je bio prosto fantastičan.

Pored prostora Jugoslavije , ovaj pevač je itekako tražen i u inostranstvu , a gde je imao zakazane koncerte u Holandiji , Nemačjoj , Švicarskoj , kao i Austriji , te ga i dan danas ljdi sa nestrpljenjem očekuju. Naime , on je tako na svom Instargram nalogu nedavno objaviuo video zapis , a gde se obraća pubilici i pratiteljima ,a reč je o tome da ih je pozvao na koncert koji će održati u Beču.