Jovanaa jeremić je jedna od najkontroverznijih voditeljica u cijeloj regiji. Žena koju ili volite ili ne volite, i žena koliko god to čudno zvučalo svojom pojavom u medijima jednostavno privalači pažnju cjelokupne balkanske javnosti. Svi se sjećamo njenog plakanja u studiju RTS-a, kada je govorila kako je ukinuta opcija đaka generacije, i to baš kada je ona bila ubjedljivo najbolja u generaciji. 

Tada je krenula da roni suze povodom cijelog tog slučaja, a tu emisiju je pratila skoro cijela nacija. To je bilo toliko patetično sa njene strane, da su je razapeli na društvenim mrežama. Mimovi sa njenim prenemaganjem su osvanuli po svim društvenim mrežama, aa ona je ni kriva ni dužna postala predmet ismijavanja cijelog Balkana. Nakon toga se malo smirila p odruštvenim mrežama, jer je shvatila da je imala nekoliko rupa u svojoj priči na toj emisiji. 

Sada je opet u jednoj emisiji izazvalaa bijes kod svih žena u Srbiji kada je rekla da ona nije poput drugih srpskih žena koje ssu domaćice, već da ona ima malo mozga, ne želi da provodi vrijeme u kući čisteći i radeći, i da je ona jedna sasvim normalna i edukovana žena. Ona trenutno vodi jutarnji program na Happy TV-u, ali je i pored toga opet itekako zapažena u hejterskim krugovima. 

Kaže da je njena najveća ljubav i podrška njena mala ćerkica, koja joj uvijek pruža veliku ljubav, i bez koje bi naprosto poludila. Kaže još da takvu ćerku nema niti jedna majka u Srbiji. Vaša mišljenja o Jovani Jeremić? Pišite nam u komentarima…