Naime, ovih dana se Srbijom počeo širiti snimak jedne atraktivne plavuše sa veoma istaknutim atributima, a saznalo se da je u haljini u kojoj sve puca i koja ima odličan dekolte doktorica fizikalne medicine Tomislava Petrušić, a snimak na kojem se ona uz muziku uvija je napravljen u jednoj od kancelarija Doma zdravlja u Nišu gdje je ova doktorica zaposlenik.

Doktorkin nastup pred ogledalom koji je sama snimila nikoga nije ostavila ravnodušnim! Saznalo se da se radi o doktorici koja ima blizu 50 godina, koja osim što voli fizikalnu medicinu, mnogo voli i da se snima, pa sve to radi na radnom mjestu. Na snimci se vidi da je u njenoj kancelariji pojačana muzika, a veliki dio javnosti je ovaj snimak osudio, sa riječima da je veoma neprofesionalno da jedan od zdravstveinh radnika se ponaša na ovakav način dok većina njenih kolega nema predaha, jer rade po kovid bolnicama, a ona definitivno uživa !

 Naravno bilo je i onih drugih koji su rekli da doktorica svakako ima šta da pokaže, pa da ima pravo i da se snima. Kako se saznalo, doktorica Peturišić je poskidala veći dio snimka na kojima je ona glavna uloga i na kojima se na neki način hvali svojim atributima.