Ešton Kučer je jedan od poznatijih glumaca u Holivudu koji je postao san mnogih djevojaka širom svijeta od kada se prvi put pojavio na filmskiom platnu. On je sedam godina bio u braku sa puno starijom kolegicom Demi Mur a nakon što su se razveli zbog njegove nevjere on je oženio svoju ljubav iz mladih dana također kolegicu, glumicu Milu Kunis sa kojom ima i dvoje djece.

Ipak malo je poznato da je on po mnogo čemu u pravom smislu te riječi fatalan za svoje djevojke jer nijedna nakon veze sa njim nije imala sjajan život. Naprotiv sve su imale jako lošu sreću pa se u Holivudu širi priča kako je Ešton uklet. On se zabavljao sa djevojkom po imenu Ešli Elerin koju je ubio jedan serijski ubica protiv kojeg je glumac svjedočio i na sudu jer je te večeri kada je djevojka koja je imala samo 22 godine, imao dogovor da se vidi sa njom.

Naime on je došao po nju u njen stan i kucao na vrata ali mu niko nije otvarao i on je pomislio da je otišla negdje jer je on kasnio. Kada je pogledao kroz prozor u stan vidio je crvene mrlje na tepihu ali je pomislio da se radi o flekama od vina. Sljedeći dan je nesretnu Ešli pronašla spremačica a ustanovljeno je da je 47 puta ubodena nožem.

Pored nje Ešton je bio u vezi i sa glumicom Britani Marfi koju je upoznao na snimanju filma Upravo vjenčani. Prekinuli su nakon nekoliko mejseci a Britani je pronađerna mrtva 2009. godine u svom stanu a okolnosti njene smrti još uvijek nisu razjašnjene. Demi Mur je otvoreno progovorila o braku sa njim i rekla da zbog njega i dan danas ima traume a nakon njihovog razlaza je upala u depresiju i odala se porocima.