Lionel Messi je jedna od najvećih zvijezda današnjeg nogometa. Messi je razočarao mnoge svoje obožavatelje , posebno navijače Argentine , jer su zbog njegove loše igre , on i njeova momčad ispali iz prve faze nokaut sustava prvenstva , koje je igrano prošle godine , gdje su izgubili od francuske momčadi rezultato 4:3.

 

Poznato je da Messizarađuje ogromne svote novca , a nedavno je iscurila informacija da je riječ o 7 milijuna eura mjesečno. Naime , njegova kuća ne izgleda , kao da je posjeduje neo sa tolikim primanjima.  Za razliku od svog suparnika Cristiana Ronalda koji voli fotografisati luksuzne automobile , Messi nije u tom fazonu , i više voli objavljivati fotografije sa svojom porodicom.

 

Prema fotografijama i videozapisima koje Messi objavljuje na društvenim mrežama , sve u Messijevoj kući posvećeno je njegovoj djeci i igranju s njima. Očito je da Messi i njegoiva supruga provode mnogo vremena u dvorištu sa djecom , a tu imaju igralište za mali nogomet , bazen kao i teretanu. Prema Instagram postovima , izgleda da Messi živi poprilično skromno , s obzirom na to šta sve sebi može priuštiti.