U ovome tekstu ćemo malo da govorimo o bivšoj TV voditeljici za koju se govori i da je odlična glumica. Radi se o Anđelki Lakičević, koja je inače po zanimanju glumica, ali se nažalost nije ostvarila u toj karijeri, već je javnosti najpoznatija po rijalitiju Parovi, a zatim je bila i voditeljica u tom istom rijalitiju. Njena odluka da bude dijelom rijalitija Parovi Anđelu je koštalo toga da nije uspjela da napravi angažman u pozorištu, jer čim je ušla u rijaliti u svome pozorištu je skinuta sa svih predstava te su joj pronađene zamjene.

Ona se u rijalitiju bila zaljubila u Mikija Đuričića, a navodno je njena velika ljubav prije rijalitija bio poznati glumac Petar Strugar, sa kojim je bila u istoj klasi na akademiji za glumu na Cetinju, te je sa njim bila u vezi više od dvije godine.

Nakon što je u rijalitiju bila objavila kako je u vezi sa Mikijem, često je bila meta raznih kritika, te negativnih komentara na njen račun, a na koje su uticali i njen karakter, stav o životu, kao i to da je ona u svemu surovo iskrena. Ona se nije obazirala na sve te kritike, te je nastavila da bude ono što ona i jeste.

Mnogi su u komentarima isticali kako je ona voditeljica, ali i da je izvrsna glumica, te da je šteta da je svoj poziv glumice zamijenila poslom voditeljice na rijalitiju

Jedne prilike kada su Mikija pitali za njihovu vezu, on je bio iskren pa rekao: – ”Druže, ja što sam imao tu djevojku… Mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta, svi su vikali: “Šta ćeš sa njim? Seljačina”. Mama htjela da je otjera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama rekla: “Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njom!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here