Dara Bubamara je Srpska pevačica , koja je svoje interesovanje prema muzici pokazivala još u osnovnoj školi , tako da je jako rano počela da učestvuje na raznim manifestacijama gde je pevala ali i imitirala poznate ličnosti. Ona je javnosti poznata po svojim brojnim svađama , te se ne ustručaje da iznese svoje mišljenje , koje ponekad i nije baš lepo , ma ko god da je u pitanju.

Svoj veliki hit ” Karera ” je posvetila svojim kolegicama , koje su , kako ističe , ljubomorne na nju i na sve što je postigla u životu. Podsećamo da su 2014. godine u javnosti procuurile Darine intimne slike pod tušem , a na kojima ima samo donji deo kupaćeg kostima , zbog čega je njen muž poludeo i jedno vreme najavljivao razvod , al to se na kraju nije desilo. Dara je na ludi kamen stala pre skoro deceniju ipo sa svojim suprugom Milanom u crkvi u Novom Sadu. Pevačica je za poseban odabrala raskošnu venčanicu libanskog kreatora Elija Saba, a ceremoniji su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, mežu kojima i Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Goga Sekulić, Saša Matić.

Svadba je bila sa preko petsto zvanica u hotelu Park gde je se pilo i slavilo do kasno u noć. Nakon ceremonije oni su se uputili na medeni mesec , a potom i u Las Vegas , međutim za one koji ne znaju Dara je u tom periodu bila u petom mesecu trudnoće. Brojne ličnosti nisu propustile njeno venčanje a neki od njih su Ceca i popularni par Đogani. Međutim , kako je današnje vreme podložno krizama , ovaj par se rrazveo nakon devet godina braka.