Najpopularnija pjevačica s naših prostora Svetlana Ceca Ražnatović je danas otputpvala u Crnu Goru gdje će večeras održati svoj nastup u jednoj od najvećih diskoteka u regionu, a ovom prilikom je bez ustezanja odgovarala na sva novinarska pitanja.

Ceca je otvoreno govorila o vezi sa Bogdanom i zbog čega on nju ne prati na njenim nastupima, a prije toga je istakla je da je prosto jedva čekala da popuste sve mjere zbog pandemije korona virusa, da može da radi i da se vrati normalnom životu:

– Ja sam ovo jedva čekala zaista. Odmarala sam se godinu i po dana, i red bi bio da malo sada radim svoj posao, da se vratimo svojim životima – rekla je Ceca, vidno raspoložena i nasmijana.

Iako o svom novom dečku Bogdanu skoro nikada ne govori, Ceca je sada otkrila zbog čega on ne ide s njom na nastupe nikada:

– Zašto mora da ide sa mnom na nastupe, koji je razlog? Svako radi svoj posao, nikada ne mješati privatnost i emotivnu vezu u posao.

A kako je njen sin Veljko nedavno izjavio da Bogdana i on sada rade na drugom djetetu, zanimalo nas je da li je Bogdana sada u drugom stanju, na šta je Ceca kroz smijeh odgovorila sljedeća:

– Ne mislite valjda da ja dežuram u spavaćoj sobi pored njih… Pitajte njih to, ja to ne znam, niti pitam, bar ne sad za sad.