Srbija je u posljednjih godinu dana napravila jako dobar posao na ekonomskom planu, jer je zajedno sa Aleksandrom Vučićem prva po porastu BDP-a u cijeloj Evropi. Samim time, predsjednik Srbije može da povećava penzije, kao i osnovice plata u cijeloj zemlji, ali i da dijeli jednokratne pomoći svim punoljetnim građanima svoje zemlje. Posljednja takva pomoć je u iznosu od 60 eura. 

Ono što izdvaja Aleksandra Vučića, jeste jako dobar odnos sa islamskim zemljama, u odnosu na njegove prethodnike. Tako je Burž kalifa najveća zgrada na svijetu bila u bojama srpske zastave, a sam Predsjednik Vučić se na dan Državnosti zahvalio predsjedniku ove zemlje, što je na taj način obilježio ovaj veliki datum za ovu zemlju. 

Srpski dan Državnosti se obilježava svakog 15 februara, u znak datuma koji je najvažniji za srpsku istoriju uopšte. Naime, 15 februara sada već daleke 1804 godine, počeo je 1 srpski ustanak za oslobađanje od turaka na Orašcu, kao i na isti datum 1835 godine. Ovaj puta je proglašen i prvi Ustav, koji je začetnik jedne nove i moderne Srbije. Inače, kao što smo i rekli, Burž Kalifa je najveća zgrada na svijetu koja je visoka čak 829 metara. 

Izgradnja ove nevjerovatne zgrade počela je davne 2004 godine, a završena je 6 godina poslije. Ova zgrada osim što je veliki mamac za turiste, jako je povoljna i za reklame, ali i grafičke prikaze pojedinih dešavanja ili oličenja nekih zemalja u vidu samih zastava. Vjerujemo da je saradnja ove 2 zemlje na jako dobrom putu, i da će srpska zastava svake godine sijati bojama srpske zastave. Vaša mišljenja?