Doktor Igi je njegovo ime po čemu je više bio poznat, a on se zove inače Igor Todorović, te je on u jeku svoje popularnosti tokom devedesetih godina imao mnogo novca, a u današnje vrijeme on živi jedan skroman život, te pokušava da izbjegava kamere.

I dalje on ima nastupe sa Tanjom Banđur i upravo je sa njom snimio najveće hitove, ali ipak se vidi da on ne uživa u luksuzu baš.

“Koliko god da to ljudi pričaju da je tokom devedesetih bilo najgore, za mene su bile najljepše godine jer smo mi tada bili mladi i dosta se novca zarađivalo, putovali smo i svuda smo bili najomiljeniji. Mogu samo reći da smo bili ogromne zvijezde i mogu da se sjetim trenutka kada je čak pedeset djevojaka stojalo ispred moje kuće kako bi se mi fotografisali. Bila je velika euforija oko svega toga što se dešavalo u tome periodu i ja sam imao svoju jahta, imao sam par automobila i čitavu svoju ekipu bi uvijek vodio na ljetovanje i skijanje. Dobijao sam po 40 hiljada maraka za nastupe, a u to vrijeme sam imao samo 25 godina”, rekao je Doktor Igi.

“Ja sada nisam zvanično zaposlen, ali sam ja pokrenuo privatni biznis sa svojim prijateljem i živim skroman život. Meni je bitno da ja imam za osnove potrebe i za skijanje, a čim prođe ovo sve što se dešava oko nas sa koronom, nastavit ćemo da nastupamo”, rekao je Igi. Pored njega, također je i Tanja shvatila da ne može samo živjeti od muzike pa je pokrenula privatni biznis.