Kako saznejmo prema najnovijim informcijama nastala je drama u domu Zdravka Čolića . Dakle , radi se o tome da je iz njegovog porodičnog sefa nestalo dvadeset hiljada evra Međutim, ono što je najgore od svega , on je pre svega pomislio da se radi o pljački , međutim, ispostavilo se da je u pitanju njegoova ćerka , Una. Naime, na iznenađenje mnogih , ona je uzela ovaj novac od svoga oca , a sve kako bi svome dučku poklonila automobil. Pre nego je Čola odlučio da pozove policiju , ona je sve priznala , te vratila novac , jer je se plašila da će situacija ispasti još mnogo gora.

– Čim je uzela pare, otišli su u salon automobila, gde su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svideo nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju da sačekaju – ispričao je izvor blizak porodici i dodao da pre nego što je ćerka Zdravka Čolića priznala šta je uradila policija ipak došla u kuću.

– Devojka se rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i otkrila zašto. Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali da zovu policiju, pa je vratila novac, približno oko 20.000 evra. I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična. Ipak, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da nije u redu što je to uradila, te da uvek treba da bude iskrena s njima – dodao je isti izvor.