Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli ovakve ili slične priče. Neke osobe, pogotovo žene nas definitivno znaju ostaviti bez teksta. kod nekih parova imamo vremensku razliku od 30 i više godina, a vjerujemo da se svi sjećate slučaja koji je prošle godine potresao cijelu Hrvatsku. Tada je profesorica fizičkog vaspitanja ušla u emotivnu vezu sa svojim učenikom koji je bio 8 razred.

Ona je istjerana iz škole, narod ju je osudio, a njih dvoje su se odselili u Austriju gdje danas i žive. On je drug srednje, dobili su čak i bebu, a ona radi neke privatne poslove. To je nekako postala i normalna stvar u posljednjih par godina,a danas vam donosimo svjedočenje također jedne žene koja se zaljubila u dečka svoje ćerke, i koji ima tek 17 godina. 

Svaki dan ga je gledala kada bi on dolazio po njenu ćerku, imala je njegov telefon memorisan, tako da ga je jedan dan pozvala u kuću ne bi li joj nešto popravio. Kada je stigao, ona je zaključala stan i sve mu polako počela priznavati, kako je već jako dugo vremena jako zaljubljena u njega. 

Momak je ludo reagovao na ovo, rekao joj je da je luda i izašao napolje., Molila ga je da ne kaže njenoj ćerci za ovu situaciju, ali je on ipak sve ispričao. Njena objava na facebooku je jako puno puta komentarisana, a uglavnom je dobila negativne komentare na sve ovo. Vaša mišljenja?