Kada je prije malo više od mjesec dana u medije dospjela vijest o smrti Marine Tucaković koja je bila najplodonosniji tekstopisac na ovim prostorima mnogi su estradnjaci kojima je svojim hitovima obezbjedila neviđenu popularnost došli na sahranu da se oproste od nje.

Marina je godinama vodila bitku sa zloćudnom bolesti koju je na kraju izgubila a iza nje su ostali njen suprug Futa i sin Milan Radulović Laća koji je poznat u javnosti po svojim ponekad i skandaloznim nastupima i izjavama. On je na posljednjem ispraćaju svoje majke zamolio neke osobe da se udalje a konkretno se radilo o poznatoj pjevačici Ceci Ražnatović sa kojom ima neke neraščiććene račune i koju je prozivao preko društvenih mreža nazivajući je nanogicom aludirajući na vrijeme koje je ona provela u kućnom pritvoru.

Kako prenose srpski mediji Laća priprema komemoraciju u Marininu čast i ona će biti održana 24. ovog mjeeca u Skupštini grada i on je već organizovao ljude koji rade na pripremi za koju želi da bude dostojna njegove majke. Kako se špekuliše on se pobrinuo i da pojedinci koje on e eželi da vidi na komemoraciji ne mogu da uđu a novinari su kontaktirali Futu koji im je rekao da je Laća bio u skupštini da traži dozvolu a nije mu poznato koga je Laća pozvao.

Međutim Marinina bliska prijateljica koja je u kontaktu sa Laćom kaže da je on upravo želio da se komemoracija održi na nekom mjestu gdje ne može da uđe svako kome to padne na pamet te kako joj je naglasio da ima crnu listu na kojoj se nalaze imena nepoželjnih osoba i kako ona kaže mnogi estradnjaci će biit iznenađeni.