Jedna naizgled obična situacija u porodičnoj kući Bobe Živojinovića i Lepe Brene završila se zamalo tragično. Hitna pomoć morala je da reaguje nakon što je pozlilo Bobi.

Naime, čelnici Grand Produkcije na glasu su kao veoma veseli domaćini, a dugo vremena se pamte i njihova kućna slavlja. Ovaj put desilo se to da je Brenin suprug pio bez prestanka tokom dva dana, što je dovelo do toga da mu je pozlilo pa je zamalo završio na ispiranju želuca u bolnici.

Nedavno je u prostoriji za slavlja koja se nalazi pored kuće, organizovao druženje i spremao je brojne ukusne specijalitete cijeli prethodni dan u kuhinji. Dok je spremao hranu, pijuckao je ljuto piće. Znajući da je dobar domaćin i da niko nikad nije otišao žedan i gladan iz njegove kuće, Živojinović je drugare forsirao da piju i da jedu.

Izvor priče je dodao da je Boba u jednom trenu samo pao na dvosjed zato što mu je pozlilo. Čim su mu pritrčali prisutni, rekao je da mu je dobro i da mu nije ništa, ali nije mogao ustati. Nakon toga su zvali Hitnu pomoć, koja je stigla u roku od deset minuta. Pregledali su ga i konstatovali da je nepotrebno voziti ga u bolnicu, a Brena se za supruga toliko uplašila da se u jednom trenutku počela gušiti.

Prema posljednjim saznanjima, Bobi je sutradan bilo puno bolje, ali je cijeli dan preležao.

Izvor dodaje da Brena nije bila ravnodušna kad je saznala. Takvi skupovi u kojoj njihova djeca ne prisustvuju joj se ne dopadaju. Dolaze često Aco Pejović, Miloš Teodosić i ostala ekipa s kojom se druže.