Naime , ona je danas plavuša za kojom se doslovno svi okreću , a bila je jedna od ličnosti koja je proživela torturu u prođlosti , te je sada odlučila o svemu tome da progovori . Naime , reč je o zanosnoj Bojani Lazić, poznatoj voditeljki koja je promenila lični opis , a priznala je da je nekada bila misica.

– Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada… Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam – rekla je Bojana u emisiji “Magazin IN”.

– Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje – rekla je ona. Podsećanja radi ona je ove godine negirala navode da je radila bilo kakvu plastičnu operaciju. .- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu – istakla je za jedan portal.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here