O doktoru Nestoroviću se ponovo užurbano piše u posljednje vrijeme, jer iako je već prije par mjeseci pronašao svoj novi izazov u penziji, a to je obrađivanje svoje bašte na vikendici u Obrenovcu, on je i dalje i više nego zanimljiv domaćoj javnosti. Mediji ga i dalje žele, jer on i dalje ima nešto pametno za kazati povodom covida 19, a danas je to i više nego zanimljiva tema za svakoga. 

Sinoć je opet gostovao na jednoj domaćoj televiziji kada je rekao, da je spoj dvije biljke odličan za ljudski imunitet, i da je jako pouzdan u borni protiv covida 19. On je napomenuo da je orah, kopriva i bijeli luk itekako bitan u sticanju jakog imuniteta. Hrana bogata vlaknima, 2 puta sedmično jesti morsku ribu po mogućnosti pržena, šetnja minimum 1 sat po hladnom vazduhu, i bar jednom sedmično priuštiti sebi saunu. 

Ekipa paparco lova je uhvatila doktora Nestorovića kako provodi jedan svoj slobodan dan u Obrenovcu, a odmaah se moglo vidjeti da vozi džip koji je vrijedan najmanje 20.000 eura, a kada se parkirao pred svoju vilu, ljudi su naprosto iznevjerovali od viđene scene. Luksuzno zdanje vrijedi najmanje pola miliona eura, a njegova supruga je nešto što skoro nikad ane pokazuje u javnosti. 

na ga je dočekala pred kućnim vratima, a kako je izjavio prije par dana, žena uvijek mora da imam ono nešto, što će da čuva muškarca jako blizu nje, ali opet ne smije toliko pretjerivati da ga nebi otjerala od sebe. Sve u svemu, Nestorović je jedan jako zanimljiv lik.