Prema predviđanju astrologa novembar će biti prilično turbulentan mjesec za sve a posebno za pripadnike ova tri horoskopska znaka.

Ovan
za sve koji su rođeni u ovom znaku predstoji najgori dio godine kada će se oni osjećati bespomoćno i stalno će se vraćati u mislima na sve loše stvari koje su im se desile u ovoj godini a njih je bilo dosta. Ipak trebali bi imati na umu da nije sve bilo samo loše i u glavi napraviti i spisak lijepih stvari koje su im se dogodile posljednjih mjeseci ma koliko malo da ih je bilo. Također trebate se uzdati u svoje iskustvo koje ste stekli tokom života i prisjetiti se svih naučenih lekcija.

Lav
I pripadnici ovog horoskopskog znaka će se slično kao i Ovnovi osjećati isfrustrirano i bespomooćno jer su svjesni da nisu ispunili ciljeve koje su postavili pred sebe na početku godine. To što sui uveliko zaostali za svojim planovima će ih dotući pa je savjet da više razmišljaju o onim stvarima koje su ispunili i planovima koje su ostvarili da bi lakše prebrodili ovaj težak period.

Jarac
Na kraju godine svi svodimo račune o proteklom vremenu a jarčevi također neće biti nimalo zadovoljni postignutim i samo će razmišljati o greškama koje su napravili. Njihovi neuspjesi će im uništiti samopouzdanje i smatraće da su oni jedini krivci za njih te da nisu ispunili svoju odgovornost.

Inače krajem okotbra  je Mars izašao iz znaka Vage i svi bi trebali imati više energije, snage i volje nego što je to bio slučaj do sada.