Buvljak je mjesto koje mnogi rado posjećuju, kako u svijetu, tako i u našim krajevima, jer se tu zaista svašta može pronaći.

Mnogi obožavaju takva mjesta jer u sebi imaju posebnu energiju, a vrlo često atmosfera na buvljaku može poboljšati raspoloženje pa možete kupiti neke vrlo kvalitetne stvari po vrlo povoljnim cijenama. No, ono što se dogodilo ovoj ženi iz Velike Britanije ne događa se svaki dan, a ovu vijest objavili su brojni svjetski mediji.

Zove se Debra Godard, ima 55 godina i na buvljaku je kupila prsten koji joj se jako svidio, a platila ga je 12 eura. Posebno joj se svidio svjetlucavi kamen na prstenu za koji je mislila da je od stakla, no kasnije se pokazalo da se radi o pravom dijamantu vrijednom nešto manje od milion eura.

Kako je i sama priznala, prsten je nakon kupnje ostavila u ladici pa je zaboravila na njega, no nakon nekog vremena, kada je zapala u finansijsku krizu, odlučila je prodati dio svojih dragocjenosti pa je otkrila da prsten koji je odnijela draguljaru na procjenu, i htjela je vidjeti koliko će joj zlatar ponuditi za njega

Nadala se da će možda uspjeti dobiti nekoliko stotina eura, ali i ona i draguljar bili su šokirani kada su shvatili da je kamen u prstenu vrlo vrijedan. Prsten je na kraju prodan na aukciji, a Debra je dobila oko 900.000 eura. Nakon toga, Debra je s mamom otišla na neka putovanja i ispunila neke želje sebi i njoj.

Otputovala je na Barbados, upoznala Toma Jonesa, bila je i na koncertu Celine Dion u Las Vegasu, a samo nekoliko mjeseci ranije bila je na rubu kolapsa.