I danas za vas imamo jednu itekako zanimljiivu temu , a koja se tiče brakova . Naime , odavno je već poznato da današnji mladi sve se ređe odlučuju da stupe u bračne odnose. Dakle , više to nije kao nekada kada je se znalo u kojim godinama ste veću braku , te je danas to relativno , te zavisi od osobe do osobe , pa se u bračne odnose ulazi onda kada ste spremni , a ne kao nekada kada spremnost kod tih stvari nije psotojala .

Kako u današnjem vremenu iammao prisup mnogo čemu , isto tako su se i kriteriji kod mladih ljudi povećali , pa je teško pronaći osobu da vam odgovara 100 % , a znamo da za bračni odnos ne treba tražiti ništa manje. Međutim , kompromisi u braku su oduvek bili česta tema , a sledeća priča nam pokazuje da su u bračnoj zajednici isti itekako mogući. Dakle , ako ste imali tu sreću da pronađete osobu koja vas razume u svemu , te vam je prava pdorška , onda ste pravi sretnik .

Dakle , današnja priča nam dolazi iz Dablina , a gde je jedan bračni par , Luna i Aleks , odlučio se da spava odvojeno ,a to traje poslednjih šest godia. Mišljenja su da je to ključ njihove sreće, i tako jao dobro funkcionišu po svim mogućim pravilima jednog normalnog braka. Dakle , ona e bavi online dizajnom , ali sa totalno drugačijom zonom , te ponekad ima sastanke i u 2 ujutru . Mišljenja je da njen suprug ne bi moogao normalno da funkcioniše zbog njenog posla , pa su se odlučili na ovaj korak.