Danas se dotičemo jedne jako zanimljive teme , za koju verujemo da će mnoge da ostavi u šoku i neverici. Naime , poznato je da danas na svetu postoji mnogo čudnih parova , te da su neki muškarci i žene svakako spremni na sve kako bi njihova veza opstala. Ponekad ogromna količina ljubavi prema partneru može da izazove da partner trpi nekad i vređanje i ponižavanje samo da ostanu u odnosu i blizini.

Jasno je da u zadnje vreme muškarci prednjače u svemu , te da se žene u vezama apsolutno sve pita , a ne kao nekada kada je žena bila niža klasa , te je njeno bilo samo da kuha , pere i čisti. Poznato nam je da imamo i slučajeve na koje se ljudi odluče da neki metodama spase vezu, koje su čudne , ali ipak imaju neki efekat. Za sledeći slučaj verovatno nikada niste čuli , a radi se o ženi koja se zove Luana , te koja sa svojim suprugom nema se ksualne odnose poslednjih šest godina. Ona je i na društvenim mrežama posavetovala svoje prijatelje da ovaj postupak uvedu kao praksu , kako bi im i veza i ljubav imali smisao.

“Moj zlatni sat kreativnosti često otkucava u 2 sata ujutro i tada sam definitivno posvećena svom PR poslu koji radim sa svoga laptopa. Zbog toga smo u ranoj fazi veze odlučili da spavamo u odvojenim sobama, jer je tako jednostavnije i praktičnije, čovek od mog laptopa ne bi mogao ni da spava, tako da nije fer niti prema njemu”, ispričala je Luana.