Zvezde Graanda su jedan od rijetkih emisija koje definitivno ne gube publicitet, zbog trenutne situacije sa covodom 19. Oni su napravili samo malu pauzu u martu prošle godine, kada je pauza trajala neka 2 mjeseca, i oni su među prvima koji su ponovo počeli normalno da rade. Doduše, restrikcije su bile takve da jednostavno više nije bilo publike, dok je žiri bio odvojen komadima pleksigasa, što je i danas slučaj. 

Saša Popovič trenutno ima malih problema sa Marijom Šerifović, koja će definitivno odustati od daljnjeg posla u žiriju, a i sama je prije 2 godine bila naa korak da prekine sa ovim poslom. Tada jednostavno nije uspjevaala uskladiti obaveze, jer je svaki vikend morala biti u Beogradu, paa je morala da otkazuje neke svoje nastupe koji su joj prioritet. 

Od 1998 godine pa sve do danas, na ovom podiju se pojavio jako veliki broj nadolazećih zvijezda, koje su definitivno napravile jako veliku karijeru, dok su neki poput Tanje Savić, prokockali svoju veliku šansu koju su dobili u tim trenutcima. Ali isto tako, imamo i onih koji su totalno zalutali u samo takmičenje, dok njihovi nastupi uveliko bruje po platformi You Tube. 

Tako se prije par emisija na bini Zvezdi Granda pojaavio mladić od 17 godina, koji je preslikani Aleksandar Vučić. Žiri gaa je odmah pitao da nije Vučićev vanbračni sin, ali se on nasmijaao i rekao da to nema šanse da je tako. Pogledajte i sami kako on to izgleda.