Ceca Ražnatović je po mnogoma najpopularnija pjevačica u regiji a svoju popularnost može zahvaliit i braku sa kontroverznim Željkom Ražnatovićem Arkanom za kojeg se udala početkom devedesetih godina kada je on bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji a istovremeno je bio i poznati kriminalac i traženi ratni zločinac.

On je tada njenu karijeru pogurao do neslućenih visina i ona traje već više od trideset godina a zbog svega što se događalo u međuvremenu ona je ostala interesantna javnosti ne samo zbog pjesama nego prije svega zbog svog privatnog života. Arkan je ubijen prije 21 godinu i Ceca je ostala udovica sa dvoje male djece, sinom Veljkom i kćerkom Anastasijom, ali je ubrzo nakon što je izvršen atentat na premijera Srbije uhapšena jer se sumnjalo da je povezana sa kriminalnim klanovima koji su ovo ubistvo izvršili.

Ona je bila nekoliko mejseci u  pritvoru a sada je njena kćerka koja je već odrasla i krenula je majčinim stopama te pokušava da se probije na estradi, progovorila kakav je to uticaj imalo na nju kao diijete. Ona je u to vrijeme imala samo pet godina i milsila je da je njena mama na turneji u Americi iako su joj se djeca rugala i govorila da je Ccea u zatvoru.

Istinu je saznala tek pet, šest godina kasnije i shvatila je da su ta djeca bila u pravu i da novine ne lažu. Nakon osam godina opet je doživjela šok kada su Ceca i njena sestra Lidija bile u kućnom pritvoru zbog mutnih radnji sa transferom fudbalera u Obiliću, kluubu koji je pripadao Arkanu.