Vijest koja je uzburkala strasti mnogih ljubitelja pop muzke u regiji je raspad veze dvoje poznatih pjevača iz Hrvatske, Petra Graše i Danijele Martinović koji su bili zajedno 24 godine a sve se dogodilo zbog druge žene kako to obično i biva u većini ovakvih slučajeva.

Naime Petar Grašo izgleda prolazi krizu srednjih godina i izgubio je glavu za 15 godina mlađom kćerkom poznatog muzičara Tončija Huljića, Hanom od koje se ne odvaja. Mnogi su ga zbog toga osudili ali on i Hana uživaju u ljubavi i ne mare puno za ono što drugi misle i pričaju pa tako skoro svaki dan pjevač objavi neku njihovu zajedničku fotgrafiju na kojoj su sretni i nasmijani.

S druge strane Danijela kojoj ovo sigurno nije lako palo se nije do sada oglašavala u medijima. Danijela koja ima 50 godina i starija je od Petra 4 godine je bila nekadašnja pjevačica grupe Magazin koju je osnovao Hanin otac Tonči. Ono što je posebno degutantno je da i Danijela i Petar poznaju Hanu od malih nogu jer su i prijatelji sa Huljićima i vrlo često su se uzajamno posjećivali.

Vijest da Danijela i Grašo više nisu zajedno je prva u javnosti potvrdila Martina Podgorski koja radi kao Grašin PR koja je rekla kako je istina da on i Danijela već nekoliko mjeseci žive na različitim adresama i zbog projekata na kojima rade ali i iz nekih ličnih razloga. Danijela je ostala u luksuznom penthausu u Zagrebu u kojem su živjeli zajedno dok se Grašo odselio i vrlo često sa novom izabranicom šeta gradom držeći je za ruku. Upitana da da svoj komentar na ovu vezu Daniejela je rekla da se ne može izbjeći nešto što je neizbježno te da je veza sa Grašom sada samo lijepa prošlost.