U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se dešavanja koje se tiču naše javne scene ,tačnije lokalnih televizija. Poznato je da je se toliko scena i dešavanja desilo da bi nam trebalo jako puno vremena da ispričamo sve , kao i da se odlučio za onaj koji bi bio šampion u svemu.

Verovatno niste zaboravili kada je se dogodila nesreća dok je voditeljka vodila vremensku prognozu , te kada je u toku izlaganja zamucala i pala u nesvest. Naravno program je odmah prekinut , a javnost je ostala u šoku. Također i dešavanje od prošle godine , kada je voditeljka popularne Hepi televizije nedeljni program vodila u poprilično alkoholisanom stanju , te je jasno zaplitala jezikom , a snimak je naravno ubrzo postao viralan, te privukao ogromnu pažnju javnosti . Imamo i one koji ne moraju biti mrtvi pjani da bi se blamirali na nacionalnoj televiziji , kao kada je u pitanju Jovana Jeremić , koja od kada je došla na Pink tv , samo niže skandal za skandalo.

Tim povodom vam donosimo jedno dešavanje koje je se desilo na nacionalnoj frekveciji , tačnije na RTS-u , a reč je o voditeljki Aneti Kovačić. Naime , ona je 4. maja vodila program , a poznato je da je tada godišnjica od smrti Josipa Broza Tita , te je ona umesto Josip , izgvoorila Josif , što jej izazvalo loše reakcije korisnika društvenih mreža . Ovaj snimak je ubrzo preplavio društvene mreže , a našli su se oni i koji su komentarisali da je voditeljski posao iznimno težak, te da je normalno da se ponekad desi i neki lapsus.