U današnjem članku vam donosimo nove vijesti oko pandemije korona virusa i novozaraženih. Naime, korona virus idalje je aktivan i iz dana u dan sve je više oboljelih od korona virusa pa tako saznajemo i za javne ličnosti koje su pozitivne ili ile pozitivni na korona virus.

 

Poznati voditelj Ognjen Amidžić primjen je u KBC Bežanijska kosa kako saznajemo zbog obostrane upale pluća prenose mediji. A kako saznajemo navodno Ognjen je pozitivan na korona virus.

Naime, Ognjen Amidžić se u mjesecu junu testirao na korona virus te su rezutati testa bili negativni. Autor najpoznatije emisie „Amidži šou“ uradio je test na korona virus i rezutati su ga jako obradvali. Kako seznajemo u Ognjenovoj emisiji „Amidži šou“ tada je gostovao spski odbojkaš Alekandar Tanasijević a samo nekoliko dana kasnije se ispostavilo da je Aleksandar Tanasijević zaražen korona virusom te pozitivan na korona virus. Nakon tog saznanja cijela ekipa „Amidžija“, a svi gosti su se morali testirati na korona virus koji su tih dana gostovali u emisiji kod „Amidžija“.