Danas je finalistima rijalitija Zadruge 4 pitanja postavlja Marija Kulić koja je odmah postavila pitanje svojoj kćerki Miljani.

– Miljana, dala si Mišelu nevjerovatan kadar tako što si ponižavala sebe. Šta sam rekla ja tebi vezano za njega? Ispala si nevjerovatna glupača zaista! Ne samo što si zaradila svoj honorar, zaradila si i njegov isto. Dokle planiraš da praviš od sebe glupaču, zar ti nije dosta više? Da li planiraš da ga zoveš posle rijalitja i da li znaš da bi on to jedva dočekao i da bi odmah obavjestio cijelu javnost o tome – pitala je Marija.

– Mama, ja volim Mišela stvarno. Planiram umjereno da ga zovem i idem na neke njegove nastupe. Mnogo sam ga zavoljela, mnogo mi je drag, mama zaista. Gostovaću u emisijama sa njim isto tako – govorila je Miljana i nastavila:

– Ako bude bio u Beogradu, vodiću i svog Željka kod Mišela. Volim kulturne momke koji mogu da mi daju dobar savjet. I da javi javnosti ne idem da se j**** sa njim, nego da uživamo. Ne može moja majka da odlučuje koga ću ja da volim – rekla je Miljana.

Moramo se složiti s time da su rijaliti programi najviše gledani u zadnje vrijeme, toliko su gledani da su napravljeni i posebni TV kanali kako bi gledaoci mogli da prate dešavanja iz svakog mogućeg ugla. Zarađuju nevjerovatne pare, na račun svojih gluposti i pravljenjem budala od sebe, ali mora i to neko raditi, zar ne?!