Jedna od ličnosti sa naše javne scene , a o kojoj se uvek nešto može pisati i priča je svakako Viki Miljković , koja iza sebe ima ogromnu karijeru na kojoj joj mnogi mogu samo pozavideti. Veiki broj hitova , albuma , dueta , svakako su neđto što opisuje njenu borbu za svoje mesto na estradnom nebu , dok je ona sa druge strane poznata kao jedna od onih ličnosti koja svoju karijeru gradi isključivo na stalnom radu i trudu.

Dakle , ona nikada bila neko ko je golotinjom ostvarivao publicitet , u odnosu na neke koji to vešto rade. Kada je reč o njenom privatnom životu , poznato je da je udata za Tašketa , a koji je poznati kompozitor , dok kada je reč o deci , ona ima sina koji je duži period bio bolestan, ali je na kraju posle nekog vremena ipak uspeo da se izbori sa ovim zdravstvenim problemom. Jednom prilikom ona je ispričala da je bilo trenutaka kada nije mogao uopšte da stane na svoje noge , ali da je na svu sreću uspeo da prevaziđe tu krizu. Danas je on zdrav dečak od 9 godina , te s obzirom na prethodno , danas nema popuštanja kada je reč o njegovom ponašanju.

Nedavno su gostovali u emisiji “Ekskluziva”, a mali Andrej je rekao kako ga Viki kazni kada nije poslušan:”Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smeš da se igraš sa prijateljima mesec dana” ili “Ne smeš sada da gledaš televizor”, ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u nemačku školu, pošto je tamo najbolja ocena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga”, rekao je Andrej. Kada je imao visoku temperaturu, bukvalno nije mogao stati na noge:”Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se!”, ispričala je Viki