Ne kaže se bez razloga, da su najbolje zabave, rođendani i svadbe upravo u stranim zemljama gdje naš narod ima jako malo vremena za opuštanje i zabavu, jer od posla jednostavno nemaju kad da spavaju. Zato kada su neke žurke, to uglavnom osvane na društvenim mrežama ili internet portalima, i onda se ljudi na Balkanu čude, kako je to uopšte moguće da se desi na Zapadu?

U nastavku današnjeg članka, donosimo vam jedan video koji je pokorio tviter u posljednja 24 sata, a cijela situacija se desila u jednom kafiću u Kanadi, gdje je par srpskih gostiju iznajmilo jednu striptizetu, a i po samom snimku je i konobarica učestvovala u cijeloj seansi. Kao što možete i čuti iz samoga snimka, u pozadini se čuje Mile Kitić i njegov veliki hit “Šampanjac”. 

Sve se desilo 9 aprila, a striptizetu su poljevali sa votkom i ostalim alkoholnim pićima, a nisu se poštovale mjere zaštite ni u jednoj mogućoj situaciji te vrele večeri. Kako se piše na Redittu, na snimsci su srpski muškarci koji su slavili odlazak u penziju. Striperku su poljevali alkoholom i lizali sa nje, bukvalno su se otimali, što je svakako velika sramota za srpsku zajednicu. 

Epilog cijele priče je taj, da je 7 srpskih porodica sada uugroženo, podnijeti su zahtjevi za razvode brakova, dvojica mlađih na snimci su dobili otkaze, a kako je sve izgledalo, pogledajte ovdje kako je sve izgledalo…