Danas je postalo moderno da ljudi , uglavnom žee , mijenjaju svoj izgled , uz pomoć plastičnih operacija. Osim toga ugrađuju umjetne nokte , trepavice , pa čak i obrve. Budući da su ovi postupci veoma skupi , teško je da će većina običnog svijeta izdvojiti toliko novca na umjetni izgled.

 

Naime , žene pretražuju internet , u potrazi za nekim jeftinijim rješenjima ili trikovima , koji će im pomoći da promijene svoj izgled. To je vrlo opasno , jer na internetu možete pronaći  puno toga što uopće nije tačno i provjereno.

 

To se dogodilo i jednoj običnoj djevojci , gdje je negdje na internetu pročitala , kako će njezine usne biti ljepše i punije , ako u njih ubrizga ovčiju mast. U savjeima koje je pronašla na internetu , napisano je da će uz pomoć ove masti njene usne narasti do veličine koju želi.

Njeno ime je Ashley McKenzie , i ona je svoju priču podijelila u jednoj emisiji i rekla da je u početku bila zadovoljna izgledom usana , a li da su s vremenom postajale sve veće. Odlučila je da posjeti doktora i da operacijom izvadi mast iz usana. Postupak je bio toliko gadan , da čak medicinske sestre nisu mogle gledati to.