Ova priča je u javnost izašla 2015. godine i to je bilo vrijeme kada je jedan čovjek stao ispred kamera pa je on javno svima rekao i kako se osjeća. Zaista moramo reći da je ovo za čitav svijet bila jedna emotivna priča koja je za skroz kratak rok imala skoro deset miliona pregleda.

Čovjek po imenu Gene Purdio je godinu dana izgubio zbog bolesti vid i onda tada on nije mogao da vidi ni silutu, a isto tako ni stvari koje se nalaze u njegovoj blizini.

Tako je on uspio da nađe ženu koja njega voli najviše na svijetu, te mu se uvije trudila da mu sve približi kako izgleda. Ono što je u svemu tome bilo najteže jeste da su oni dobili sina, ali on ga uopšte nije vidio.

Njegova je supruga uvijek davala sve od sebe kako bi malo vidjela da li može da šta uradi povodom njegovog vida i tako je istraživala neke detalje pa je shvatila da postoji jedna metoda liječenja i ona je htjela njemu da priušti tu metodu kako bi on mogao da je vidi, a isto tako i njihovog sina.

U ovome članku možete da pogledate jedan video kako je sve to izgledalo i zaista je bila to jedna emotivna scena na koju niko ne može ostati ravnodušan. Kada pogledate ovaj video, onda nam i recite vaše mišljenje oko svega toga. Sigurni smo da je ovo bio jedan jako težak i sretan momenat za ovu porodicu, a mnogi ljudi su rekl da ovo sigurno nije bilo lako za podnijeti.