I pored cijele vandredne situacije sa vandrednim stanjem u Srbiji, za sve one koji vole rijaliti programe, jednostavno nema zime.  Zadruga je i dalje najgledaniji program, a svaki dan se sve više i više možemo uvjeriti i zbog čega je to sve tako. Iz dana u dan viđamo konstantne svađe, afere, prepirke, a ono đto se najviše gleda jesu scene seksa kojih nikako ne manjka. 

Prije par dana imali smo veliku proslavu u Šimanovcima, kao što i biva svakog utorka, a tada smo mogli da vidimo po prvi puta u istoriji Zadruge i Kristijana Golubovića, koji nije mogao da stoji na nogama poslije 2 popijena piva. Samo par dana poslije, strašna scena, u kojoj je uvijek otkačena Miljana Kulić uzela čekić, i pokušala je da napadne kristijana Golubovića. 

Produkcija je odmah odreagovala, tako da je spriječen sukob većih razmjera. Međutim, ono što je danima u gro planu, a tiče se samih ukućana, jeste odnos popularnog repera Ša, koji je opet u klinču sa tarom Simov. I pored prijetnji supruge, da će se razvesti od njega, on se jednostavno ne može oduprijeti svome nagonu, da bude sa 12 godina mlađom starletom. 

Oni su tako prije 10 dana imali veliku “akciju” ispod tuđa, a nakon toga su bili posvađani, da bi opet sinoć imali pomirenje i to pogađate, baš u tuš kabini. Čule su se riječi, da mu ona to uradi rukom, a onda je u jednom trenutku Ša poručio kamerama koje to sve snimaju, da Ivana to ne gleda, očigledno se obraćajući svojoj supruzi, koja je osuđena da to sve i gleda.