U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a koja je obišla ceo svet. Naime , svadbe i venčanja su počela da budu mesto gde se dešava sve i svašta , te nije strani ni da se pod dejstvom velike količine alkohola znaju desiti i masovne tuče, dok nije strano da interveniše i sama policija. Iako bi taj trenutak trebao da bude mladencima najlepši , koji će da pamte celi život , ponekad se ispostavi da nije tako , te se pretvori u noćnu moru.

U više navrata smo spominjali pevačice koje gostuju na svadbama , pogotovo kada u naši krajevi u pitanju , a u Srbiji smo do sada videli svašta. Od pevačke koja se od početka svadbe popne na krv kuće i celu prepeva tako , do one koja usred slavlja izvuče pištolj i počne pucati u zrak . Ovim povodom vam danas prensimo jednu priču , a koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama , te se jako brzo proširila na internetu. Naime , ovaj mladoženja je odmah mladoj pokazao gde joj je mesto kada je izgovorila sudbonosno DA. Naime , ovaj mladoženja je mladoj opalio takav šamar , da su svi koji su bili tu prisutni ostali u stanju šoka.

Naime , kako stari običaji nalažu , jedno drugo treba da nahrane tortom , te da se pomažu malo po nosu , što je mladoženju izvelo iz takta , te joj je tim povodom opalio šamar , koji ju je oborio s nogu.  Gosti su ovaj njegov postupak okarakterisali kao postupak slabića , te da nije ni trebala da se uda za njega.