Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u bivšoj Jugoslaviji je bila Vesna Zmijanac koja je na vrhuncu popularnosti bila u osamdesetim godinama kada je izdala album Svatovi na kojoj su se nalazili hit do hita. Ona je i danas aktivna i nastupa ponekad a kada je u pitanju njen privatni život koliko je poznato nije u vezi sa nekim muškarcem iako je po tom pitanju njena prošlost bila burna.

Ima jednu kćerku Nikoliju koja joj je prema njenim riječima centar svijeta i koja joj je podarila dvije unuke. Međutim šuška se da se pjevačica i njen zet a Nikolijin muž Relja ne slažu nikako dobro mada oni o tome nikada nisu javno govorili. Ova tema je aktuelna nekoliko mejseci a sve je počelo nakon što su se Nikolija i Relja iselili iz jednog Vesninog stana koji im je ona dala na korištenje i otišli da žive kao podstanari.

Kada je nedavno Nikolija rodila drugo diete Relja je napravio veliku proslavu ali svoju taštu nije pozvao na nju. Nakon što su se mediji raspisali na ovu temu oglasili su se Nikolja i Relja i rekli da su Vesna i on u dobrim odnosima ali to ipak izgleda nije istina.

Naime nedavno su paparaci snimili sve troje kako se istim letom vraćaju iz Švajvcarske ali nakon što je avion sletio svako je otišao na svoju stranu. Vesna je bukvalno istrčala iz aerodromske zgrade i sjela u taksi pa je djelovalo kako bježi od kćerke i zeta. Primjećeno je da nisu stojali zajedno ni dok su čekali da preuzmu prtljag i svii koji su ih prepoznali su u čudu gledali šta se dešava.