Svijet estrade je uvijek bio prepun raznih dešavanja, afere su prednjačile u cijeloj priči, razne svađe, ogovaranja i slično. Prepucavanja po medijima su bila itekako popularna da bi se diglo sebi na cijeni. Sjetimo se samo sapunice Indire Radić i Seke Aleksić, koji se na kraju završio sa fizičkim obračunom u jednom frizerskom salonu. 

Ako tome i dodamo saga između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, koje se prepucavaju posljednjih 20 godina, i koje su non stop na sudu, onda vam je valjda sve jasno. A kada bi počeli pričati o nevjerstvima u svijetu šou biznisa ne bi mogli završiti članak ni do sutra. Mi danas govorimo o Topalku, koji se prije 15 godina probio preko Zvezdi Granda na estradno nebo, i već danas ima sjajnu karijeru iza sebe. 

Može se reći da ima establiranu karijeru, ali mu zato privatni i ljubavni život nikako ne idu dobro. Ima iz tog braka prelijepu ćerku, koja je već sada zvijezda Instagrama, i koja je prava odrasla lijepa žena. On je u ranoj mladosti imao jako puno nesreče sa ženama, a njegova današnja supruga Vesna sa kojom je u braku preko 20 godina ga je vjerovali ili ne prevarila sa kolegom iz benda na samom početku njihove veze. 

On je tada imao samo 19 godina, a Vesna je pjevala prateće vokale, te noći su nastupali u Crnoj Gori. Ona je tada uporedo bila i sa njim i sa gitaristom grupe, ali se ipak na kraju odlučila za njega. Vaša mišljenja o Topalku, volite li njegove pjesme?